WM Organisatie

Dé praktische Spiral Dynamics specialisten
Wij zijn dé praktische Spiral Dynamics / Graves specialisten die uitblinken in de combinatie van research, development én design.

Onze hersenen kraken van plezier bij het doorgronden van complexe theorieën, onze handen tintelen bij het bouwen van de slimste producten en onze dag is geslaagd als het weer is gelukt om een product eenvoudig en simpel te laten werken.

Gefascineerd door de rol van dieperliggende drijfveren houden we ons sinds 2002 actief bezig met de ontwikkeling van mens, team en organisaties op basis van Spiral Dynamics™.

We zijn een typische 3.0 organisatie. Geen luxe kantoorpanden, dure leaseauto’s of personeel op de loonlijst, maar samenwerken met experts op hun eigen vakgebied zoals psychologie, testpsychometrie, softwareontwikkeling, vormgeving, financiële administratie en juridische zaken.

Wij brengen research, development en design samen om de complexiteit simpel en hanteerbaar te maken. Het resultaat daarvan zijn krachtige instrumenten en tools om onze klanten inzicht te bieden dat direct vertaald wordt naar concrete actie.

Onze kenmerken zijn professionaliteit, krachtige producten die er goed uit zien en fijn zijn om mee te werken, persoonlijk contact, open en eerlijk én voortdurend in ontwikkeling. Wij houden van fair zaken doen, wat je ook terugvindt in de prijsstelling van onze producten.

drivesDNA™ mastering dynamics