Introductie opleidingen

WaardenManagement biedt een compleet opleidingsprogramma dat specifiek is gericht op het werken met het drijfverenDNA™. Wilt u graag eerst kennismaken met WaardenManagement? Schrijf dan in voor onze WM Proeverij.

Onze opleidingsaanbod:

 • WM Basisopleiding
  Driedaagse opleiding gericht op de basistheorie van Clare W. Graves, de methodiek Spiral Dynamics™ en het Individueel drijfverenDNA™ met daaraan gekoppelde certificering.
 • WM Vervolgopleiding
  Eéndaagse vervolgopleiding gericht op het werken met het Team- en Collectief drijfverenDNA™. Deze opleidingsdag omvat tevens onze begeleiding bij de acquisitie en uitvoering van uw eerste opdrachten op de betreffende levels.
 • WM POP Specialisatie
  Eéndaagse verdiepingsopleiding gericht op het praktisch toepassen van de POP (Persoonlijk Oriëntatie Profiel) inclusief certificering, specifiek bedoeld voor coaches en counselers ter verdieping op het Individueel drijfverenDNA™.

 

Onze permanent educatie:

 • WM Studiemiddagen
  Samen met collega WM Experts verder leren en ontwikkelen aan de hand van interessante onderwerpen of thema’s, onder begeleiding van één van de WM Trainers en/of externe deskundige. Deelname is kosteloos als onderdeel van uw WM Partnerschap of tegen kostprijs in geval we gebruik maken van een externe deskundige.
 • WM Webinars
  Een rijk aanbod van compacte webinars waarmee u als professional in korte tijd een kennis “boost” of “refreshment” ontvangt rondom de diverse elementen van het drijfverenDNA™. Webinars worden meerdere malen per jaar herhaald. Deelname is altijd kosteloos als onderdeel van uw WM Partnerschap

Direct aansluiten?

Heeft u elders een vergelijkbare Spiral Dynamics™ opleiding gedaan, dan kunt u veelal direct instromen, met gehele of gedeeltelijk vrijstelling van onze opleidingen en certificering. We verkennen de exacte mogelijkheden graag met u in een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Wilt u meer weten over onze opleidingen of gebruikmaking van onze instrumenten, neemt u dan contact met ons op via 010 – 8189827 of stuur een email aan: info@waardenmanagement.nl