wm organisatie

WaardenManagement, een jonge en dynamische organisatie. Gefascineerd door de rol van dieperliggende drijfveren binnen organisaties. Vooral ook gedreven vanuit eigen ervaring en een grote dosis expertise op het vlak van ontwikkeling van mens en organisatie.

In 2002 ontsproten aan de geest van Ed Peelen en Gert Bij en als bedrijf commercieel actief van januari 2005. Sinds 2007 wordt het kernteam versterkt door Jeroen van der Burg.

WaardenManagement is een typische 3.0 organisatie. Geen luxe kantoorpanden, dure leaseauto’s of veel personeel op de loonlijst. Wij werken vanuit passie en kracht met verschillende samenwerkingspartners op diverse expertise gebieden zoals de psychologie, organisatieresearch en -ontwikkeling, testontwikkeling, front-end en back-end softwareontwikkeling, technische infrastructuur, secretariële ondersteuning, grafische vormgeving, tekstschrijven, financiële administratie en juridische zaken.

Vanaf 2010 staat Ed Peelen, als oprichter, alleen aan het roer van WaardenManagement. Samen met Jeroen van den Burg is hij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie die zich kenmerkt door kleinschaligheid, uitstekende producten, goede service en persoonlijk contact.

Eind 2013 is besloten om de gehele software infrastructuur, geheel in eigen beheer, opnieuw te laten ontwikkelen met gebruikmaking van de modernste technologie. We hebben daarmee de beschikking gekregen over een nieuw en zeer gebruikersvriendelijk Online Testcenter dat ondersteuning biedt voor alle platformen, inclusief tablet en mobiele telefoon. Het vormt een belangrijke investering voor de toekomst.

Naast de klassieke Graves instrumenten beschikken wij over een reeks aanvullende instrumenten ter verdieping op individueel of teamniveau. Ontwikkeld vanuit een enorme expertisebron en beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijsstelling, want als 3.0 organisatie zijn wij voorstanders van “fair pricing”.

Onze belangrijkste energiebron is de verbinding die we aangaan met de mensen met wie we werken en de bijdrage die we daarmee willen leveren aan de maatschappij als geheel. Het vormt een van de belangrijkste kenmerken van onze organisatie.

Het effect is dat er in Nederland inmiddels bijna 200 trainers, coaches en adviseurs werken met WaardenManagement. Dat zijn de gecertificeerde partners. En er zijn inmiddels duizenden medewerkers van verschillende bedrijven die aan den lijve hebben ervaren wat WaardenManagement voor hen betekent. Daar zijn we trots op!

visie // bijdragen aan de ontwikkeling van mensen, team en organisatie, door inzichten te verschaffen waarmee zij in hun kracht komen – waardoor er meer potentie benut wordt, wat leidt tot een beter gewaardeerde (dus; verbeterde) situatie.

missie // aanbieden van – op vragenlijsten gebaseerde – instrumenten, ontwikkelt vanuit gefundeerde mensgerichte theoretische modellen, die inzichten leveren en bijdragen het welbevinden en de effectiviteit van mensen, teams en organisaties.

strategie // het ontwikkelen van op vragenlijsten gebaseerde instrumenten, het in licentie verstrekken van deze instrumenten en het uitdragen van het brede gedachtegoed rondom de toepassing van deze instrumenten.