inleiding

Meten is Weten. Onze instrumenten vallen uit een in twee categorieën, te weten proces- en meetinstrumenten. Hieronder leest u over beiden meer.

Onze procesinstrumenten zijn gebaseerd op de wetenschappelijke theorie van Graves en brengen het individuele drijfverenDNA in beeld. Het betreft:

Gericht op toepassing in ontwikkelprocessen (training, workshops, coaching) op individueel-, team- en organisatieniveau. Niet oordelend geeft het op een snelle en veilige wijze inzicht, waardoor deelnemers gemakkelijk in beweging komen.

Voor deze instrumenten zijn teamrapporten en persoonlijke rapporten beschikbaar, de laatste ook als persoonlijk gedrukt exemplaar. De procesinstrumenten vallen in dezelfde categorie als die van andere leveranciers (o.a. Profile Dynamics, Energy Drives en Management Drives).

Doelgroep: trainers, coaches, adviseurs.

Onze meetinstrumenten zijn gebaseerd op een diverse wetenschappelijke theorieën en verschaffen inzicht in specifieke kernmerken per instrument:

Deze meetinstrumenten zijn een waardevolle aanvulling op de procesinstrumenten, zowel op individueel-, team- alsook organisatie-niveau. Ze zijn primair gericht op analyse en diagnose om meer handvatten te geven in advies en ontwikkeling.

De instrumenten hebben hun eigen toepassingsgebied en meten bijbehorende kenmerken op basis van de klassieke testpsychometrie, met als gevolg dat de uitkomst van deze instrumenten voldoen aan hogere eisen ten aanzien van validiteit en betrouwbaarheid. De uitkomst vormt dan ook een stevig fundament voor advies, ontwikkeling, coaching of counseling. De meetinstrumenten zijn ontwikkeld conform de standaarden van de klassieke testpsychometrie.

Doelgroep: psychologen, loopbaanbegeleiders, hr-adviseurs, trainers, coaches, counselers.

Meer informatie over deze verschillende instrumenten vindt u op deze website.